BNI Team Uppsala

Mötesdag: Måndag
Tid: Lunch, 11:15-13:00
Plats och adress: Borgen Restaurang & Salonger - Orphei Drängars plats 1, 753 11 Uppsala

Vad är BNI? - Ett lyckat koncept
Det mest säkra och vanliga sättet att skapa affärer är genom personliga kontakter. Men ingen av oss har obegränsat med kontakter och att skaffa nya är inget man gör över en natt. Det är här BNI blir en ovärderlig tillgång. Vi har ett strukturerat program som erbjuder dig att väsentligt öka dina affärskontakter genom personliga nätverksgrupper - och det fungerar!

Säljträffar för Aktiva företag
På BNIs träffar är deltagarna alltid aktivt medverkande och följer ett väl utarbetat program. Detta ställer krav på alla - men resulterar också i väl använd tid. Eller som Stephan Adner från BNI Linköping First säger; "Det är helt enkelt en bra timpenning för medlemskapet i BNI".
Varje möte har en enda uppgift - att ge dig affärer genom personliga rekommendationer. BNI:s medlemmar förmedlar över 4,9 miljoner affärskontakter per år vilket genererar försäljning för mer än 17 miljarder kronor. Läs mer om våra medlemmars affärsframgångar i BNI!

Ingen Konkurrens
För att du skall få ut så mycket som möjligt av Nätverket, får endast en representant från varje bransch vara medlem i ett team. BNI välkomnar alla företag som vill öka sina möjligheter till affärer genom personliga tips och rekommendationer: Arkitekter, byggföretag, massörer, banker, datakonsulter, elektriker, fotografer, mäklare, naprapater, reklambyråer, revisorer. I många av teamen är det kö på vissa platser men vi växer och öppnar ständigt nya team, det är först till kvarn...

Möten som ger resultat
Teamen träffas en gång i veckan mellan 11:15 och 13:00. Till varje affärsmöte har alla endast en uppgift - att ha med sig kontaktuppgifter till någon eller några i gruppen. På mötet följs en uppgjord agenda där alla deltagare har en aktiv roll. Detta effektiva sätt att arbeta har gjort BNI till en framgångsrik marknadsplats, där deltagarna har allt att vinna på att närvara.

BNI kan titulera sig världens största affärsnätverk och med sina 10 år i Sverige finns en gedigen erfaranhet för konceptet. Vi har allt från stora till små företag som aktiva medlemmar, exempelvis: SEB, Ernst&Young, KPMG, BMW Group Göteborg, If med flera...

Låter det intressant? Ett besök kostar inget
Det är ingen idé att jag försöker förklara vad BNI är, det måste upplevas! Ta tillfället i akt och besök ett affärsmöte. Det kostar inget att gå på mötet, du betalar endast din lunch, och du får chansen att träffa massor med företagare och potentiella kunder.

Välkommen!

Login